INGREDIENTE

Doi zucchini rotunzi pentru umplut

Umplutură
o ceapă roșie mică
un morcov mic
un păstârnac mic
o jumatate de ardei capia
doi căței de usturoi
câteva roșii (pe care le blenduim)
mărar proaspăt
150g carne proaspăt tocată de curcan
ulei de măsline, unt, apă.

MOD DE PREPARARE

Tocam ceapa marunt si o punem la inabusit in putin ulei de masline si apa. Cand este inmuiata, adaugam si morcovul si pastarnacul date pe razatoare si completam cu putina apa. Lasam aproximativ 10 minute, apoi adaugam si rosiile blenduite, ardeiul tocat si carnea. Completam cu apa, punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 20 de minute pana scade apa.

Luam cratita de pe foc si adaugam usturoiul dat pe razatoare, mararul tocat si un cubulet de unt.

Scobim dovleceii si ii umplem cu compozitia de legume si carne.

Punem dovlecii intr-un vas, turnam putina apa pe fund, punem capacul si bagam la cuptor la 200 grade C pentru aproximativ o ora.

Pofta buna!