INGREDIENTE

50gr vita (a folosit rasol de vita)
2 linguri de orez
200 ml supa de legume
10 cm praz
1/2 ceapa medie
1/2 ardei rosu-portocaliu
1/2 ardei verde
1/2 lingurta de unt
1 lingurita ulei de masline
putin marar


MOD DE PREPARARE

Puneti untul, prazul si orezul intr-o craticioara si amestecati pana se topeste untul.
Atunci turnati 150 ml supa si lasati sa fiarba pana se gateste orezul. Acoperiti si lasati sa se umfle orezul.
Separat fierbeti bine carnea in 2 ape si apoi o taiati marunt la cutit.
Ardeiul si ceapa le puneti cu putna apa la cuptor cat sa se inmoaie. Apoi scoatet pielita, taiati fasii ardeiul si ceapa si le puneti intr-o tigaie.
Puneti uleiul si lasati 1 minut, dupa care turnati restul de supa (50ml) si lasati la foc mic pana se evapora apa.
Asezati pe platou orezul, apoi turnati vita si presarati marar.
Pofta buna!