INGREDIENTE

50g vita (am folosit rasol de vita)
2 linguri de orez
200 ml supa de legume
10 cm praz
1/2 ceapa medie
1/2 ardei rosu-portocaliu
1/2 ardei verde
1/2 lingurita de unt
1 lingurita ulei de masline
putin marar

 

MOD DE PREPARARE

Puneti untul, prazul si orezul intr-o craticioara si amestecati pana se topeste untul.
Atunci turnati 150 ml supa si lasati sa fiarba pana se gateste orezul.


Separat fierbeti bine carnea apoi o taiati marunt la cutit.

Ardeiul si ceapa le puneti cu putina apa la cuptor cat sa se inmoaie. Apoi scoateti pielita, taiati fasii ardeiul si ceapa si le puneti intr-o tigaie.
Puneti uleiul si restul de supa (50ml) si lasati la foc mic pana se evapora apa.

Asezati pe platou orezul, apoi vita si presarati marar.
Pofta buna!