Chiar nu stiam cum sa numesc aceste delicii…Da! Delicii!!
Sunt simple de preparat, dar cu o aroma incredibil de placuta.

INGREDIENTE
50 gr branza razuibila ( eu am folosit emmentaler, dar puteti inlocui…inclusiv cu CASCAVAL DE CASA)
125 gr faina
1 ou
2 maini de baby spanac ( in jur de 2 maini zdravene)
50 gr unt
1 lingura de lapte ( rece)


MOD DE PREPARARE
Am pus circa 500 ml apa la fiert.
Cand da in clocot am pus spanacul si l-am oparit 2-3 minute.
L-am trecut prin jet de apa rece si l-am taiat marunt, marunt.
Am batut oul cu laptele.
Separat am topit untul si l-am lasat la racit.
Am taiat cubulete mici branza ( o puteti si razui)
Am turnat peste ou branza, spanacul, faina in ploaie si untul.
Aluatul obtinut ( usor moale) l-am aranjat sub forma de tub lung de aprocimativ 12 cm si gros de circa 5.
L-am bagat la rece pentru o ora.
Am feliat 12 bucati de 1 cm si le-am modelat in palma sub forma de fursecuri.
Le-am intins pe hartie de copt si le-am bagat la 180 gr pentru aproximativ 20-25 minute.
Verificati dupa 15 minute.
Daca s-a rumenit partea de jos, intoarceti si mai lasati pana se rumenesc si pe partea nefacuta.
Propun servite calde….si cu iaurt sau sana!!
Pofta buna!