Astazi va invit sa gatim impreuna o cina delicioasa: tortilla de paste cu ardei si patrunjel!

Cu patrunjel maruntit de la Kotányi pentru aroma sa deosebita si gustul sau intens.

INGREDIENTE

220g paste la alegere (am folosit fusilli integrale)
2 ardei grasi rosii
½ ceapa
120g cascaval ras
4 linguri lapte
2 linguri ulei
5 oua
1 lingura patrunjel maruntit de la Kotányi

MOD DE PREPARARE

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le scurgem.

Tocam ardeiul si ceapa cubulete apoi le punem la inabusit cu uleiul si cu ½ pahar de apa. Lasam la foc mic, amestecand din cand in cand pana scade toata apa.

Intr-un bol batem ouale cu laptele si patrunjelul. Apoi punem ouale, legumele inabusite si cascavalul ras peste paste si amestecam.

Punem totul intr-o forma rotunda cu diamentrul de aproximativ 20cm.

Bagam la cuptor la 180 grade C pentru aproximativ 35 de minute sau pana incepe sa se rumeneasca usor.

Pofta mare!

Puteti folosi cu incredere patrunjelul de la Kotányi in foarte multe din retetele de pe site! Este delicios in legume, supe, sosuri sau dressinguri!

Va invit sa aflati mai multe despre Kotányi aici: www.flaveur.ro/kotanyi si sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi!
Va invit sa le si folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!