INGREDIENTE
Blat
1 banana foarte coaptă
1 ou
100g faina
30 ml lapte
1/2 plic praf de copt
2 lingurițe cu vârf smantana
1 lingura cu vârf de carob

Crema
1 banana coaptă
1 avocado
1 lingura cu vârf de carob
visine pentru decor


MOD DE PREPARARE
Am pasat banana cu furculița, am adăugat laptele, oul, smantana si am omogenizat. Au urmat carobul, faina si praful de copt. Am amestecat bine cu telul si am pus la cuptor in vas tapetat cu hârtie de copt. Am lăsat acolo pana a trecut testul cu scobitoarea.
Am pus la blender banana cu avocado si carob si am obținut o crema fina.
Dupa răcire am taiat blatul pe jumatate si am umplut cu 2/3 din crema. Restul am folosit-o deasupra. Am decorat cu visine.

*Am folosit un vas cu diametrul de 12cm si a rezultat care a putut fi taiat cu ușurintă o data.
* Având in compoziție banana, blatul va avea o textura umeda.