INGREDIENTE

Blat
1 banana foarte coaptă
1 ou
100g faina
30 ml lapte
1/2 plic praf de copt
2 lingurițe cu vârf smantana
1 lingura cu vârf de carob

Crema
1 banana coaptă
1 avocado
1 lingura cu vârf de carob
visine pentru decor

MOD DE PREPARARE

Am pasat banana cu furculița, am adăugat laptele, oul, smantana si am omogenizat. Au urmat carobul, faina si praful de copt.

Am amestecat bine cu telul si am pus la cuptor in vas tapetat cu hârtie de copt la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 35 de minute. (trebuie sa treaca testul cu scobitoarea)

Am pus la blender banana cu avocado si carob si am obținut o crema fina.

Dupa răcire am taiat blatul pe jumatate si am umplut cu 2/3 din crema. Restul am folosit-o deasupra. Am decorat cu visine.

*Am folosit un vas cu diametrul de 12cm.
* Având in compoziție banana, blatul va avea o textura umeda.