INGREDIENTE

Blat:
3 banane coapte
2 oua
200 ml ulei
350g faina
200g zahar
Sare
scortisoara
½ lingurita praf de copt
½ lingurita bicarbonat
Crema:
150g cocos proaspat
100g zahar
200ml lapte
200ml smantana pentru frisca
100g suc din nuca de cocos
30g unt
40g amidon

MOD DE PREPARARE


Am amestecat toate ingredientele pentru blat si am dat la cuptor pana a trecut testul scobitorii. In tava de 28cm diametru iese un blat ce poate fi taiat de doua ori.

Am scos sucul din nuca de cocos, am taiat miezul bucatale si l-am pus in robot impreuna cu laptele. Intr-o craticioara am pus sucul din nuca de cocos, zahar, miezul maruntit cu laptele, smantana, amidonul si am omogenizat. Am pus pe foc, am lasat sa dea cateva clocote si sa se ingroase. Am lasat 10-15 minute, apoi incorporate untul si am pus crema intre blaturi.