INGREDIENTE

6 cartofi dulci potriviti
500g naut fiert
1 ardei kapia
1 ceapa rosie mare
1 pastarnac mare
2 morcovi
6 linguri ulei de masline
condimente dupa gust: patrunjel, marar, usturoi, ierburi de Provence
2 lingurite bulion

MOD DE PREPARARE

Curatam cartofii si ii taiem cubulete apoi ii lasam acoperiti cu apa si ne ocupam de restul legumelor.

Tocam legumele marunt la maruntitorul electric, le dam pe razatoare sau le tocam marunt cu cutitul, in functie de preferinte.


Punem legumele tocate la inabusit cu uleiul si o cana de apa. Lasam la foc mic pana scade apa, apoi adaugam din nou o cana de apa si asteptam sa scada. Cand legumele s-au inmuiat si apa a scazut, adaugam cartofii taiati cubulete si ii acoperim cu apa.

Lasam totul sa fiarba pentru 20 de minute sau pana cand cartofii dulci sunt fierti.

Adaugam bulionul, nautul si condimentele, amestecam si mai lasam pe foc 2 minute.

Gata un pranz delicios! Sau chiar o cina! Pofta mare!