Am pregatit astazi o reteta noua, simpla si savuroasa si pentru cei mici si pentru cei mari: tocanita de cartofi cu ciuperci!

Am folosit ciupercile taiate de la Edenia, pentru ca se gatesc foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu au conservanti si aditivi.

Ciupercile congelate Edenia sunt o alegere nutritiva perfecta, bogate in fibre si antioxidanti si cu o cantitate mica de grasimi. Pregatite si congelate rapid, ele isi pastreaza savoarea si gustul natural.

INGREDIENTE

1 kg cartofi
450g ciuperci taiate de la Edenia
2 morcovi
1 pastarnac
1 ceapa
1 ardei gras rosu
3 linguri ulei de masline
patrunjel, cimbru
o lingura bulion

MOD DE PREPARARE

Curatam morcovii, pastarnacul, ceapa si ardeiul si le taiem marunt la robot sau le dam pe razatoare. Le punem apoi intr-o cratita cu uleiul de masline si un pahar de apa la foc mic. Cand apa a scazut mai adaugam inca un pahar de apa si lasam din nou sa scada apa.

Acum legumele ar trebui sa fie moi si cremoase. Adaugam si cartofii curatati si taiati cubulete si completam cu apa astfel incat sa fie bine acoperiti. Lasam totul sa fiarba aproximativ 20 de minute. Cand cartofii sunt aproape gata, adaugam si ciupercile direct congelate si bulionul si mai lasam 10 minute din momentul in care incepe din nou sa fiarba.

Oprim focul si adaugam condimentele.

Foarte foarte gustos! Pofta mare!

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!