INGREDIENTE
Aluatul:
100 g faina
50 g unt
30 ml apa
unt pentru uns

Umplutura:
un sfert piept de pui
cateva buchetele broccoli
o ceasca de boabe de mazare
1/2 ardei rosu mare
1 bucata praz – partea alba
1/2 pastarnac
cateva pastai de fasole verde (congelata)
2 linguri smantana
2 linguri iaurt de casa
2 linguri fulgi de drojdie inactiva
marar verde
oregano uscat


MOD DE PREPARARE
Aluatul este cel pe care l-am mai facut pentru Placinta cu ficatei.
Se framanta cele trei ingrediente, dar nu exagerat.
Se lasa la rece minim 30 de minute.
Pentru umplutura am gatit la abur: broccoli, mazare, ardei gras rosu, praz, pastarnac si apoi le-am tocat marunt.
Am uns un vas de yena, am asezat aluatul, iar deasupra am adaugat smantana amestecata cu iaurtul, oregano, fulgii de drojdie si mararul si am dat la cuptor (foc mediu) pana a trecut testul scobitorii.
Pofta buna!