INGREDIENTE
1 dovlecel mic (aproximativ 10cm)
2 oua de gaina
100g mozzarella in zer
1 lingura ulei de floarea soarelui
2-3 fire patrunjel verde
½ lingurita praf de copt bio
1 lingura cu varf faina alba de grau
¼ ardei kapia
Unt pentru tapetat vasul

MOD DE PREPARARE
Am taiat dovlecelul in felii foarte subtiri. Am tocat ardeiul, patrunjelul. Am taiat si mozzarella cubulete, scursa de zer.
Galbenusuri le-am separat de albusuri si le-am frecat bine cu uleiul.
Albusurile le-am batut spuma. Am amestecat dovlecelul, ardeiul, mozzarella, patrunjelul, galbenusurile si albusurile si am incorporat si faina si praful de copt. Am uns forma cu unt si am pus amestecul, incercand sa nivelez. Am bagat la cuptorul preincalzit la 180grade C pana cand s-a rumenit deasupra.


Pofta buna!