INGREDIENTE
100g unt
200g faina
5 linguri apa rece
400g peste la alegere
1 căpățâna usturoi
5 linguri sos de rosii
busuioc

MOD DE PREPARARE

Am amestecat untul cu faina pana am obținut un aluat nisipos.

Apoi am adaugat apa si am amestecat pana la omogenizare; aluatul obținut a stat la frigider 1h.

Intre timp am fiert pestele si l-am dezosat si mărunțit.

Am fiert pentru 5 minute sosul de rosii cu usturoiul mărunțit, apoi l-am amestecat cu pestele si busuioc.

Am impartit aluatul in doua bucăți, una- 1/3 din cantitatea totala, cealaltă- 2/3.
Partea de aluat de 2/3 am întins-o in tava de tarta si am ridicat-o pe peretele formei cam de 1,5cm.

Am înțepat cu furculița si am dat la cuptor 20 minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, apoi am scos tava si am pus umplutura si partea celalalta de aluat, pe care am uns-o cu putin sos de rosii.

Am bagat din nou la cuptor pana s-a rumenit, aproximativ 25 de minute.

Pofta buna!