INGREDIENTE
100g unt
200g faina
5 linguri apa rece
400g peste
1 căpățâna usturoi
5 linguri sos de rosii
busuioc


MOD DE PREPARARE
Am amestecat untul cu faina pana am obținut un aluat nisipos. Apoi am adaugat apa si am amestecat pana la omogenizare; aluatul obținut a stat la frigider 1h.
Intre timp am fiert pestele si l-am dezosat si mărunțit.
Am fiert pentru 5 minute sosul de rosii cu usturoiul mărunțit, apoi l-am amestecat cu pestele si busuioc.
Am impartit aluatul in doua bucăți, una- 1/3 din cantitatea totala, cealaltă- 2/3.
Partea de aluat de 2/3 am întins-o in tava de tarta si am ridicat-o pe peretele formei cam de 1,5cm. Am înțepat cu furculița si am dat la cuptor 20 minute, apoi am scos tava si am pus umplutura si partea celalalta de aluat, pe care am uns-o cu putin sos de rosii.
Am lasat la cuptor pana s-a rumenit.