Am pregatit pentru astazi tarta cu broccoli si gogosar! O reteta savuroasa pe placul celor mici dar si celor mai mari!

Am folosit pentru aceasta lasagna broccoli congelat de la Edenia! Este perfect pentru un gatit rapid si si vi-l recomand cu mare drag sa il folositi in retete!

INGREDIENTE

Aluat:

250g faina alba de grau
7g drojdie uscata
130mL apa
2 linguri ulei de masline

Umplutura:

250-300g broccoli de la Edenia
½ gogosar
3 oua
200g smantana
100mL lapte

MOD DE PREPARARE


Aluatul: Dizolvam drojdia in apa, apoi adaugam ulei si faina. Framantam pana obtinem un aluat omogen. Lasam aluatul la crescut in loc caldut pentru 2 ore.

Intidem aluatul dospit in foaie cat mai subtire si il punem intr-o forma de tarta.

Decupam frumos pe margini surplusul. In interior punem compozitia formata din ouale batute impreuna cu smantana si laptele. Iar deasupra repartizam buchetele de broccoli si fasii de gogosar.

Bagam la cuptor la 190 grade C pentru aproximativ 45 minute sau pana se rumeneste bine deasupra, setand cuptorul pe functia caldura sus-jos fara ventilatie.

Extraordinar de buna a iesit! Pofta mare!

 

Folosesc uzual in retetele Flaveur broccoli congelat de la Edenia pentru ca este disponibil pe tot parcursul anului si mai ales pentru ca este 100% natural si fara conservanti.
Acest lucru este in fapt valabil pentru toate legumele congelate de la Edenia.

Legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!