
20g unt
40g faina
1 lingura apa rece
2 galbenusuri
1 lingura cu varf smantana
100g branza de vaci de casa
MOD DE PREPARARE
Am amestecat untul cu faina pana am obținut firimituri; am adaugat 1 lingura de apa rece si am omogenizat.
Am lasat la frigider 30min.
Am amestecat galbenusurile cu branza sfaramata si smantana.
Am intins aluatul, l-am pus in forma unsa cu unt si am înțepat cu furculița. Am dat la cuptor 20 minute apoi am scos si am pus umplutura; am dat din nou la cuptor aproximativ 15 minute.
Iese ceva daca pun si albușurile de la oua? 🙂
Poti pune daca are peste 1 an copilul. Cred ca iese bine.
Vreau sa fac tarta aceasta pt gustatrea de diseara,pot sa i dau daca bebe la pranz a mancat carnita? Se dau carnea si oul in aceasi zi?
Eu am oferit asa, carne la prânz si ou in preparate la gustare, sau chiar la cina. Oricum sunt slabe șanse sa manance întreg preparatul.
Deci răspunsul meu ar fi da. Tu alegi.
De la câte luni se poate de dat?
La 8-9 luni, in functie de cum ati introdus Ingredientele.