Am pornit tot de la ideea unui desert fara zahar, dar aromat, bun la gust, sa fie precum…o poveste de Craciun!
INGREDIENTE
50 gr tapioca
200 ml lapte
3 mere medii dulci
3 linguri nuca pisata
1/2 pastaie de vanilie
un praf de scortisoara
unt pentru uns
MOD DE PREPARARE
Am lasat la hidratat in apa 1 ora tapioca.
Apoi am fiert tapioca in lapte impreuna cu vanilia.
Am decojit si razuit merele.
Am amestecat tapioca cu acestea si cu nucile, si am pus compozitia intr-un vas uns cu unt.
Eu am ales sa decorez cu stelute decupate din felii de…mar.
Am presarat scortisoara si am bagat-o la cuptor pana s-a rumenit frumos.
Mirosul din bucatarie este magic, de sarbatoare, si gustul…precum cel din copilarie: de mar cu biscuiti.
Acum avem o formula…sanatoasa.
Pofta buna!
Cam cat timp , aproximativ, a stat la cuptor? Multumesc
15-20 minute.
Pana s-a prins crusta.
Inca o bunatate pt printesa mea. Ii place ff mult si lu’ mami la fel.
Multumesc frumos Elena pentru feedback. Si noi o papam impreuna. Nu stiu de ce…dar seamana a mar cu biscuiti 🙂