INGREDIENTE (2 portii de aproximativ 120-130 gr)

50 g perle de tapioca
300 ml lapte
2 lingurite de unt
1 mar mic razuit
zeama de la 2 felii de mandarina
putina scortisoara
1/4 pastaie de vanilie sau pudra de vanilie (optional)

 

MOD DE PREPARARE

Intr-o craticioara punem laptele la fiert impreuna cu o lingurita de untul si vanilia. Cand laptele incepe sa fiarba, adaugam tapioca si amestecam.

Lasam la foc mic, amestecand din cand in cand pentru aproximativ 15 minute sau pana perlutele devin translucide.


Intr-o tigaie, adaugam untul  si lasam sa se topeasca. Peste el punem marul curatat si dat pe razatoare, impreuna cu putina scortisoara si 2 linguri de suc de mandarine.

Lasam la foc mic pana scade apa si marul devine cremos.

Pregatim doua boluri in care repartizam mar iar deasupra tapioca.

Pofta mare!