Doream sa fac paste…si constat ca nu mai am…bun! Nu-i nimic, fac cu TAITEI DE CASA
Se pot inlocui si cu cei de cumparat.
Am repetat reteta si cu acestia.
La cei de cumparat am luat varianta cu ou. Foarte buni!

INGREDIENTE

3-4 maini de taitei (sau alte paste la alegere)
1 piept de pui mic
2 rosii mari
1 ceapa
2 catei de usturoi
3-4 linguri de ulei
500 ml supa de legume (sau apa)
1 lingurita de busuioc
1 lingurita de oregano

 

MOD DE PREPARARE

Am fiert taiteii in supa.

I-am lasat putin la umflat.


Intre timp rosiile decojite, ceapa, uleiul, usturoiul si mirodeniile le-am pus in blender si le-am pasat fin.

Am fiert putin puiul, apoi l-am tocat fin, fin la cutit.

Am amestecat taiteii cu sosul si puiul.

Am bagat totul la cuptor pentru 20-25 minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, pana s-a rumenit usor.

Puteti razui branzeturi deasupra.

Un deliciu. Pofta buna!