Va propun astazi o reteta savuroasa de paste cu mascarpone si mazare!
Eu am folosit tagliatelle Antonio di Vaio pentru ca imi ies ca la restaurant! Pentru ca pastele Antonio di Vaio au in compozitie grau dur de calitate, se gatesc foarte usor si raman perfecte, si, in plus, au si un pret extrem de bun!

INGREDIENTE (4 portii)

300g tagliatelle Antonio di Vaio
250g mascarpone
300g mazare (am folosit congelata)
o ceapa alba
o capatana mica de usturoi (sau in functie de preferinte)
2 linguri parmezan
2 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Fierbem tagliatellele Antonio di Vaio in 3l apa pentru 8 minute apoi le punem intr-o strecuratoare.

Mazarea o fierbem 15 minute sau in functie de instructiunile de pe ambalaj apoi o scurgem.

Ceapa o tocam marunt iar usturoiul il dam pe razatoare apoi le punem impreuna la inabusit cu uleiul de masline si jumatate de pahar de apa. Lasam pe foc pana se inmoaie bine apoi adaugam mascarpone, mazarea si parmezanul. Amestecam bine si mai lasam pe foc pana ce mascarpone devine lichid.

Amestecam sosul cu tagliatellele si servim cele mai delicioase paste mancate vreodata, vorba sotului meu :).

Pofta buna!

Pastele Antonio di Vaio sunt pregatite dupa o reteta traditionala speciala, contin grau dur de cea mai buna calitate din Italia si faina grifica de grau moale. Sunt paste excelente nascute din pasiunea pentru traditia culinara italiana si pentru produse de calitate superioara. Au o textura ideala si sunt capabile sa reziste perfect la gatit garantand reusita oricarei retete!

Va invit sa le folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!