INGREDIENTE

1 ceapa
1 morcov
1/2 dovlecel
1/2 ardei capia
câteva buchetele de broccoli
câteva păstăi de fasole galbena
1 roșie mică galbena
3 cuburi de spanac congelat
albitura (păstârnac, țelină și rădăcina de pătrunjel – câte puțin din fiecare)
1 păhărel mic mic de couscous
puțin ulei de măsline
pătrunjel
1 ou

MOD DE PREPARARE

Am tocat legumele iar rosia am dat-o pe răzătoare. Am pus legumele la fiert in apa cu puțin ulei de măsline (in afara de broccoli și spanac )

Când au fost gata, am adăugat și spanacul tocat, broccoli și cușcuș-ul. Am mai lăsat putin, apoi am pus și oul bătut și am mai fiert câteva minute.

Am stins focul, am pus pătrunjelul, am acoperit și gata supa.

Delicioasa! Pofta buna!

* poate fi făcută atât cu legume proaspete cât și congelate. In perioada asta, eu am congelate de asta-toamna; doar anumite legume mai cumpăr iarna.