Cine nu adora acesta supa delicioasa?
Cu mic, cu mare, indiferent de anotimp ea este alegerea perfecta, pentru o masa gustoasa.

INGREDIENTE (aproximativ 4-5 portii de 250 ml)
1 morcov
1 ceapa
1 radacina de patrunjel
1 pastarnac
un sfert de telina medie
4 linguri cu gris- rase
1 ou
o linguta ulei vegetal sau de masline
patrunjel verde
200 gr piept de pui (dar se poate inlocui si cu pulpa sau aripi)


MOD DE PREPARARE
Am fiert carnea.
Am spalat-o si am taiat-o marunt, marunt la cutit si am pus-o in oala cu circa 2l de apa si toate legumele taiate cat mai marunt posibil (se pot si razui).
Separat am batut oul bine si am adaugat in ploaie grisul, amestecand dupa fieare lingura si incorporand treptat si uleiul.
Grisul este legat si pufos.
Cu ajutorul unei lingurite turnati galustele in supa ce fierbe (a dat deja in clocot) si le lasati la fiert, la foc porivit.
Ca sa nu se lipeasca, fie modelati intre 2 lingurite compozitia, fie udati lingura la fiecare galusca.
Ele sunt gata cand…plutesc frumos deasupra si s-au umflat.
Dupa ce ati stins focul, lasati supa acoperita 10-1 minute si apoi presarati patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!