Supa crema de telina pe care a pregatit-o pentru astazi este super delicioasa si va fi bine primita de cei mici!
Iar cu noul piure de telina de la Edenia este si rapid si foarte usor de preparat!
Telina fierta, pasata si congelata in forma de peleti, este usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (2-3 portii)
200g piure de telina de la Edenia
2 cartofi medii
1 ceapa alba
4 catei usturoi
1 ardei gras verde
3 linguri ulei de masline
Patrunjel

MOD DE PREPARARE
Curatam legumele, le taiem cubulete si le punem la fiert in 800mL apa.
Lasam sa fiarba aproximativ 20 de minute, verificam cartofii sa fie fierti, apoi oprim focul si adaugam peletii de piure de telina si uleiul de masline.
Lasam peletii sa se dezghete, se vor degheteze imediat, apoi pasam totul cu blenderul vertical.
La servire presaram patrunjel proaspat.
Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!