Am pregatit astazi o reteta savuroasa de supa crema de mazare, o reteta gustoasa si simplu de preparat!
Ideala si pentru cei mici si pentru cei mai mari!

Mazarea fina de la Edenia este secretul meu pentru ca este delicioasa si perfecta pentru un gatit rapid si fara pierderi.
V-o recomand cu mare drag sa o folositi in retete!

INGREDIENTE

900g mazare de la Edenia
2 morcovi
1 pastarnac
1 ardei gras
2 cepe rosii
patrunjel sau alte condimente dupa gust
fulgi de drojdie inactiva (optional)

MOD DE PREPARARE

Curatam legumele si le taiem cubulete. Punem legumele la fiert in 2 L apa. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam mazarea direct congelata si mai lasam 15 minute din momentul in care apa incepe din nou sa fiarba.
Oprim focul si adaugam patrunjelul.

Strecuram legumele de supa. Punem legumele in bolul unui blender. Adaugam din supa in functie de consistenta dorita si mixam pana obtinem o crema fina.

Noi am servit cu crutoane si fulgi de drojdie inactiva.

Un pranz delicios! Pofta mare!

 

In retetele cu mazare folosesc uzual mazarea fina de la Edenia pentru ca este disponibila pe tot parcursul anului si pentru ca este 100% naturala si fara conservanti. Nu trebuie decongelata inainte de gatire.

Pentru ca este congelata rapid, doar la 2 ore si jumatate de la recoltare, mazarea Edenia isi pastreaza intotdeauna culoarea verde si aroma caracteristica, dulce.

De fapt toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!