Gatim impreuna astazi o supa crema de ciuperci cu usturoi si smantana?

Eu am folosit legume pentru supa crema de ciuperci de la Edenia pentru ca supa crema este rapid de preparat si iese absolut delicioasa!

Legumele continute sunt ciuperci feliate, ceapa, pastarnac, telina si cartofi. Sunt deja amestecate in proportii ideale pentru a obtine un mix consistent de supa crema. Nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE

450 Legume pentru supa crema de ciuperci de la Edenia
6 catei usturoi
2 linguri ulei de masline
3 linguri smantana
Cimbru, piper

MOD DE PREPARARE

Tocam usturoiul marunt si il inabusim in uleiul de masline si putina apa, pentru 5 minute. Adaugam legumele direct congelate, completam cu 500mL apa si lasam sa fiarba totul, la foc mic, 20 de minute din momentul in care apa da in clocot.


Cand este gata, varsam totul in cana unui blender, adaugam smantana si condimentele si mixam pana obtinem o crema fina.

Absolut delicioasa si rapid de preparat. Pofta mare!

Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!

Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.

Va invit cu incredere sa folositi legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!