Va invit astazi la o noua reteta care a iesit, multumita Veggy, incredibil de delicioasa . Este vorba de o supa crema de ciuperci cu dovleac si Veggy pe care evident va sfatuiesc sa nu o ratati!

Veggy Classic este un amestec de asezonare fara sare nou lansat de catre Kotányi. Este adaptat pentru bucataria vegetariana, combinatia de ceapa, usturoi, rozmarin, kale si rosii este una foarte versatila, rafinamentul preparatelor vegetariene fiind absolut garantat!

INGREDIENTE

500g ciuperci champignon
300g dovleac placintar crud
1 ceapa rosie
1 pastarnac
2 linguri ulei de masline
1 lingurita Veggy Classic de la Kotányi
1 lingurita patrunjel maruntit de la Kotányi

MOD DE PREPARARE

Curatam ciupercile si le taiem cubulete. La fel procedam si cu dovleacul.
Ceapa o tocam marunt la fel si pastarnacul.

Intr-o oala punem uleiul de masline, putina apa si pastarnacul. Lasam la foc mic 5 minute si adaugam si ceapa si mai lasam 5 minute.

Punem in oala si ciupercile cu dovleacul, completand cu o cana de apa pentru ca si ciupercile isi vor lasa destula apa. Lasam la fiert aproximativ 25 de minute la foc mic.

Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam Veggy Classic si mai lasam 2-3 minute.
Oprim focul si adaugam patrunjelul maruntit. Mixam totul la blender.

O super mega delicioasa supa crema care a urcat rapid in topul preferintelor noastre! Merge de minune servita cu smantana, fulgi de drojdie inactiva sau diverse seminte.

Pofta buna!

Veggy Classic este de asemenea ideal si in mancaruri de cartofi, sufleuri, chiftele de legume, strudele sau preparate tartinabile.

Va invit sa aflati mai multe despre Kotányi aici: www.flaveur.ro/kotanyi si sa descoperiti portofoliul foarte bogat de condimente Kotányi! Va invit sa le si folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!