Sufleul de conopida pe care vi-l propun pentru astazi se gateste usor si rapid si este super savuros! Il gatim impreuna?

Am folosit desigur conopida de la Edenia pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.

INGREDIENTE

200g conopida de la Edenia
40g cascaval ras (sau mozzarella)
2 oua
2 linguri ulei de masline
50mL lapte
Un praf nucsoara
Unt pentru uns vasele ramekin

MOD DE PREPARARE

Fierbem conopida conform instructiunilor de pe ambalaj apoi o pasam cu blenderul vertical.

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu uleiul, laptele, nucsoara si conopida piure. Integram si albusurile spuma amestecand usor cu o spatula.

Ungem 2 vase ramekin cu unt si repartizam compozitia.

Bagam vasele in cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru aproximativ 40 de minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.

O cina delicioasa! Pofta mare!

 

Conopida Edenia este congelata rapid dupa colectare, astfel ca isi pastreaza foarte bine culoarea si gustul dulce. Nu are nevoie de decongelare inainte de gatire.

Toate legumele Edenia sunt congelate de fapt la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!