INGREDIENTE (3 PORTII)

150mL lapte vegetal sau de vaca
100g faina alba de grau
30g carob
4 oua
o lingurita de zahar (optional)
unt sau ulei de cocos pentru uns vasele ceramice

MOD DE PREPARARE

Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le mixam pana obtinem o spuma tare.

Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o compozitie asemenea unei maioneze. Apoi adaugam laptele, faina si carobul si mai mixam putin .

Integram si albusurile amestecand usor cu o spatula de jos in sus cu miscari largi.

Ungem 3 sau 4 vase mici ceramice cu unt sau ulei de cocos si repartizam compozitia. Eu am pus in 2 vase mai mici si intr-unul mai mare.

Bagam vasele in cuptor, setam 180 grade C si lasam pentru 30 de minute.

Sufleul se va umfla la cuptor si se va lasa cand il scoate. Iese pufos si usor umed. Se mananca cu lingurita.

Pofta buna!