INGREDIENTE (3 PORTII)
150mL lapte vegetal sau de vaca
100g faina alba de grau
30g carob
4 oua
o lingurita de zahar (optional)
unt sau ulei de cocos pentru uns vasele ceramice
MOD DE PREPARARE
Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le mixam pana obtinem o spuma tare.
Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o compozitie asemenea unei maioneze. Apoi adaugam laptele, faina si carobul si mai mixam putin .
Integram si albusurile amestecand usor cu o spatula de jos in sus cu miscari largi.
Ungem 3 sau 4 vase mici ceramice cu unt sau ulei de cocos si repartizam compozitia. Eu am pus in 2 vase mai mici si intr-unul mai mare.
Bagam vasele in cuptor, setam 180 grade C si lasam pentru 30 de minute.
Sufleul se va umfla la cuptor si se va lasa cand il scoate. Iese pufos si usor umed. Se mananca cu lingurita.
Pofta buna!