INGREDIENTE (3 PORTII)

150mL lapte vegetal sau de vaca
100g faina alba de grau
30g carob
4 oua
o lingurita de zahar (optional)
unt sau ulei de cocos pentru uns vasele ceramice

MOD DE PREPARARE

Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le mixam pana obtinem o spuma tare.

Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o compozitie asemenea unei maioneze. Apoi adaugam laptele, faina si carobul si mai mixam putin .

Integram si albusurile amestecand usor cu o spatula de jos in sus cu miscari largi.

Ungem 3 sau 4 vase mici ceramice cu unt sau ulei de cocos si repartizam compozitia. Eu am pus in 2 vase mai mici si intr-unul mai mare.

Bagam vasele in cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 30 de minute.

Sufleul se va umfla la cuptor si se va lasa cand il scoate. Iese pufos si usor umed. Se mananca cu lingurita.

Pofta buna!