INGREDIENTE

1 dovlecel subțire si lung
2 catei de usturoi
busuioc proaspăt
putin ulei de măsline
brânza proaspăta de vaci

MOD PREPARARE

Am taiat dovlecelul pe lung in felii subțiri, apoi fiecare felie in fasii subtiri sa arate cate de cat ca niste spaghete. Daca aveti un aparat special, ar fi minunat. Al meu este pe drum.

Am pus putin ulei de măsline intr-o tigaie si l-am încins, apoi am adăugat usturoiul pisat si busuiocul taiat marunt si putin apa. Am luat imediat de pe foc.

Am pus o oala cu apa la fiert si cand a dat in clocot, am adăugat fâșiile de dovlecel si le-am opărit putin, apoi le-am scos si le-am pus direct in tigaia cu usturoi si busuioc. Am mestecat putin si gata.

Am facut grămăjoare de spaghete de dovlecel si pe fiecare am pus putina brânza de vaci.

Pofta buna!