Am pregatit pentru astazi o reteta simpla si savuroasa de spaghete cu peste si sos de rosii!
O reteta potrivita si pentru cei mai mici si pentru cei mai mari.

Eu am folosit file de biban de la Edenia si am avut parte de un pranz delicios!

Bibanul este un peste rapitor, de dimensiuni mari, care traieste in apa dulce. Carnea lui are o culoare alb-roz, foarte gustoasa, cu textura ferma, consistenta, suculenta si, prin urmare, usor de gatit. Datorita continutului mediu de grasimi, bibanul este un peste ideal pentru dieta.

INGREDIENTE (6 PORTII)

600g file de biban fara piele de la Edenia
500g spaghete sau alte paste la alegere
400g rosii cuburi in bulion
o ceapa rosie mare
o capatana de usturoi
2 morcovi
3 linguri ulei de masline
condimente la alegere: patrunjel, busuioc, piper

MOD DE PREPARARE

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pestele decongelat in prealabil in frigider, il ungem cu ulei de masline si il punem in tava pe hartie de copt. Bagam in cuptor la 180° C pentru 30 de minute.

Curatam legumele si le tocam marunt la maruntitorul electric sau le dam pe razatoare.


Punem legumele la inabusit cu uleiul si o cana de apa. Lasam la foc mic pana scade apa, apoi mai adaugam din nou inca o cana. Cand apa a scazut si de data aceasta, adaugam rosiile si mai lasam 3 minute.

La sfarsit adaugam si condimentele si oprim focul.

Amestecam legumele cu pestele maruntit cu cutitul, punem acest sos peste paste si amestecam.

Un pranz delicios! Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.

Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.

Congelarea se face individual si rapid, pestele pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.

Va invit sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!