SIMPLY JOY

Povestea Simply Joy a început in 2019 în momentul în care fondatorii au decis să creeze un magazin cu jucării de calitate superioară, cu produse certificate care respectă Standardele Legislației Europene, de unde părinții să poată achiziționa produse educaționale și creative pentru copiii lor cu încrederea că toate aceste produse oferite îndeplinesc toate testele de siguranță.

Valorile fundamentale pe care se bazează echipa Simply Joy sunt calitatea fiecărei jucării propuse, distracția pe care o crează copiilor interacțiunea cu aceste jucării și pasiunea cu care lucrează cu fiecare persoană care pășește în spațiul virtual Simply Joy.

Ideea principală Simply Joy este să ofere părinților posibilatea de a găsi într-un singur magazin online aproape tot ce au nevoie pentru copiii lor.

DESCOPERĂ JUCĂRIILE MINUNATE SIMPLY JOY!

BUCURĂ-TE DE SETUL DE CAIETE MAGICE SANK MAGIC ALĂTURI DE COPILUL TĂU!

Setul de caiete magice Sank Magic

Sunt practic manuale reutilizabile în limba română, multicolore, destinate copiilor între 3 și 8 ani. Un cadou absolut minunat pentru aceștia!

Setul cuprinde 4 manuale reutilizabile de dimensiuni 19 x 13 cm fiecare: Alfabet, Numere, Matematică și Desen.

Caietele au avantajul că pot fi reutilizate, scrierea de mână dispare automat după uscare, ca atare copiii le pot folosi pentru practicare repetată!

Setul vine echipat cu un „pix magic” cu cerneală invizibilă, aceasta disparând în aproximativ 10-15 minute de la utilizare în funcție de temperatura din cameră.

Caietele sunt perfecte pentru copii pentru a exersa într-un mod plăcut literele alfabetului, pentru a învăța numerele, a face adunări și scăderi și pentru a se distra desenând.

Foarte utile de asemenea pentru dezvoltarea abilităților motorii și pentru deprinderea unei scrieri frumoase de mână.

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere 15 RON la achiziționarea setului de caiete magice Sank Magic!

Comunitatea Flaveur beneficiază din partea Simply Joy de o REDUCERE de preț de 15 RON la achiziționarea setului de caiete magice Sank Magic. Reducerea se aplică suplimentar la prețul de promoție existent pe site.

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie creat cont pe site și folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher:

FLAVEUR15

Atenție!! Pentru achizițiile plătite cu cardul, transportul este GRATUIT!

Oferta este valabilă până la sfârșitul săptămânii, până inclusiv duminică 21 august 2022.

Spor la cumpărături!