INGREDIENTE

1 pachet foi de orez
Ciuperci (am folosit coditele)
Piept de pui (mi-a rămas de la prânzul din ziua anterioara)
2 morcovi
O jumătate de ardei (galben, rosu și verde)
Praz
Masline
Pătrunjel verde tocat

MOD DE PREPARARE


Am curățat și spălat legumele, apoi le-am tăiat:
-coditele de la ciuperci- cuburi
-morcovii- dați pe răzătoarea mica
-prazul- rondele subțiri
-maslinele- feliuțe
-ardeiul- cubulețe
-pieptul de pui- fâșii

Am pus toate ingredientele de mai sus la înăbușit cu apa și puțin unt pana s-au înmuiat legumele, iar la sfârșit am adăugat un praf de curry și am mai lăsat 10 minute. Am adăugat și pătrunjelul și apoi am început sa umplu foile. Foile de orez sunt tari,asa ca am luat fiecare foaie și am trecut-o 2 secunde prin apa calda. Am pus din compoziția de mai sus și am rulat. Am așezat sarmalele într-o tava, am turnat sosul obținut (de la legume) peste ele și am dat la cuptor 10 -15 minute.