INGREDIENTE

200mL suc de portocale (de la 2 portocale micute)- am incercat si cu 300mL si iese la fel de buna.
3 oua
1 lingura rasa amidon de porumb
*zahar sau sirop de artar in functie de preferinta si in functie de reteta in care doriti sa folositi sarlota. Eu am folosit-o la OREZUL CU SARLOTA DE PORTOCALE SI BANANA si am pus doar o lingura de sirop.

MOD DE PREPARARE

Mixam ouale cu siropul si amidonul apoi adaugam si sucul.

Punem compozitia intr-o craticioara antiaderenta pe foc mic. Cand incepe sa se incalzeasca incepem sa amestecam cu un tel (de silicon) pana se ingroasa.


Din momentul in care incepe sa fiarba mai lasam 2-3 minute pe foc amestecand incontinuu cu telul.

Delicios!

Puteti folosi sarlota la torturi sau o puteti servi cu diverse fructe sau cu cereale.

Pofta buna!