Va invit sa gatim impreuna o salata delicioasa de linte cu fasole galbena, simplu si rapid de preparat!

Am folosit desigur fasole galbena intreaga de la Edenia, pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.

Fasolea galbena de la Edenia, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita. Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni!

INGREDIENTE (3 portii)

100g linte verde sau neagra
250g fasole galbena de la Edenia
2 oua fierte
10 rosii cherry
150g mozzarella
3 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Lintea inmuiata peste noapte o fierbem aproximativ 20 de minute apoi o scurgem.

Gatim fasolea galbena la abur pentru 15 minute apoi o taiem in doua.

Intr-un bol amestecam lintea, cu fasolea galbena si ouale, mozzarella si rosiile taiate cubulete.

Deasupra punem ulei de masline si amestecam totul foarte bine.

Gata un pranz delicios si nutritiv! Merge de minune chiar si la cina.

Pofta mare!

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!