INGREDIENTE

2 cartofi medii
1 morcov
100 g piept de pui
1 ardei
1 ceapa mica
2-3 catei de usturoi
1/2 legatura de patrunjel
2 linguri de ulei
putin unt
condimente preferate

 

MOD DE PREPARARE

Am fiert cartoful in coaja.

Morcovul curatat l-am taiat fasii, apoi l-am pus intr-o tigaie si l-am inabusit in unt si 1/3 pahar apa.

Separat am copt ardeiul la cuptor.


Am tocat cubulete cartoful decojit, ardeiul decojit, ceapa si usturoiul. Puiul l-am fiert si taiat cubulete.

Am pus toate aceste ingrediente peste morcov, am adaugat 2-3 linguri de apa, ulei si la foc mic am inabusit totul pentru 5 minute.

Am amestecat totul cu patrunjelul maruntit si am servit cu drag.

Pofta buna!

Daca va place aceasta reteta va recomand si SALATA CALDA DE COUS COUS