INGREDIENTE
2 cartofi medii
1 morcov
100 gr piept de pui
1 ardei
1 ceapa mica
2-3 catei de usturoi
1/2 legatura de patrunjel
2 linguri de ulei
putin unt
condimente preferate


MOD DE PREPARARE
Am fiert cartoful in coaja.
Morcovul curatat l-am taiat fasii, apoi l-am pus intr-o tigaie si l-am inabusit in unt ( capacul pus la tigaie).
Separat am copt ardeiul.
Am tocat cubulete cartoful decojit, ardeiul decojit, ceapa si usturoiul.Puiul l-am fiert si taiat cubulete.
Am pus toate aceste ingrediente peste morcov, am adaugat 2-3 linguri de apa, ulei si la foc mic am inabusit totul, pana s-au gatit legumele si evaporat tot lichidul ( capacul pus).
Am amestecat totul cu patrunjelul maruntit si am servit cu drag.
Pofta buna!
Daca va place aceasta reteta va recomand si SALATA CALDA DE COUS COUS