INGREDIENTE
O bucata de carne de vita
2 morcovi potriviti
1 pastarnac
1 patrunjel de radacina
O jumatate de telina
O ceasca de orez fiert
½ lingurita zeama de lamaie
3 linguri ulei din samburi de struguri
150 mL apa
O lingurita pudra de mustar (am rasnit boabe de mustar)
Turmeric


MOD DE PREPARARE
Am fiert carnea de vita intr-o prima apa dupa care am schimbat apa si am luat spuma. Cand era pe jumatate fiarta am pus legumele. Cand au fost fierte le-am tocat marunt.
Am fiert o ceasca de orez pe care am pus-o in blender impreuna cu zeama de lamaie, uleiul, apa, pudra de mustar si turmeric pentru culoare si am blenduit pana a capatat consistenta unei maioneze clasice!
Am amestecat carnea si legumele cu maioneza si au servit cu pofta!
Poftă bună!
* se poate pune si mazare dar mofturosii mei nu mananca