INGREDIENTE

¼ vanata
¼ dovlecel
¼ ardei gogosar
½ portocala mica
½ ceapa
1 rosie
Ulei de masline
Busuioc uscat, ghimbir macinat
SOS: 2 linguri iaurt natur, 1 fir marar verde, cateva picaturi zeama de la lamaie

 

MOD DE PREPARARE


Am spalat vanata si am sters-o cu un servetel de hartie. Am feliat-o (felii de 0,5cm) si am pus feliile intre servetele de hartie (un servetel, feliile de vanata, alt servetel deasupra), schimbandu-le atunci cand se udau (se spune ca asa iese gustul amar).
Intr-un bol mic am amestecat putin ulei de masline si mirodeniile si am pus peste legumele taiate, frecandu-le bine cu acel amestec.
Am bagat la cuptorul preincalzit la 180grade C pana cand legumele au fost facute.
Am servit cu sosul facut prin amestecarea iaurtului cu mararul tocat marunt si zeama de la lamaie.

Pofta buna!

loading...