INGREDIENTE

*cantitati ajustabile in functie de preferinte
3 rondele cotlet de porc fara os – au fost groase cam de 2-3cm (cred ca merge si pulpa de porc)
Cateva felii de cascaval
4 linguri pesmet
3 linguri parmezan ras (eu gasesc la supermarket gata ras ambalat la 100g)

MOD DE PREPARARE

Batem bucatile de porc pana devin subtiri.

Dam fiecare bucata batuta prin amestecul de pesmet cu parmezan.

Bucata tavalita o punem pe o farfurie intinsa iar pe mijloc punem o felie de cascaval sau mai multe, astfel incat sa acoperim 1/3 din bucata de porc de sus in jos. Deci linia de cascaval trebuie sa fie in sensul rularii, si nu pe latime. Nu punem foarte mult pentru ca se va topi si va curge in tava.

Rulam usor cat mai strans si punem bucatile pe o tava acoperita cu hartie de copt, una langa alta. Luam o scobitoare mare din lemn pentru frigarui si infigem astfel incat sa le prindem pe toate.

Mai presaram putin pesmet cu parmezan (oricum ramane) si bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 50 de minute.

Carnita iese foarte buna si o vom servi cu un PIURE DE LEGUME la alegere sau cu ceva LEGUME LA CUPTOR/TIGAIE

Pofta mare!