INGREDIENTE
500 g carne tocată de pui
2 căței de usturoi
cimbru
piper
1/4 morcov
ardei roșu (eu am folost capia copt)
2-3 foi de dafin
o ceapă

MOD DE PREPARARE
Am tocat carnea de pui în robotul de bucătărie și am amestecat-o cu usturoi pisat, piper, cimbru. Am ras fin un sfert de morcov, restul de morcov l-am pus la fiert într-o oală cu apă, alături de câteva boabe de piper, foi de dafin și o ceapă tăiată în patru. Eu am folosit ardei capia copt, pe care l-am făcut pastă și l-am adăugat în mijlocul ruladei, dar se poate pune și ardei crud tăiat cubulețe. Am udat o foaie de copt, am scurs-o bine de apă și am întins-o pe masa de lucru. Am așezat carnea, pasta de ardei peste ea, apoi am rulat-o și am legat hârtia la capete. Am luat încă o
hârtie de copt și am înfășurat rulada și în aceasta și am legat-o la capete. Am fiert rulada pentru o oră și jumătate la foc mic.


Alte precizari
Așteptați să clocotească apa înainte de a pune rulada la fiert.
Lăsați-o să se răcească înainte de a o tăia.