INGREDIENTE
250g carne tocata(eu am folosit de porc, puteti inlocui cu pui sau vita, dupa preferinte)
1 morcov
2 maini(cam 50 grame) spanac proaspat sau 2 cuburi congelat
1 catel de usturoi
ulei de masline
boia dulce
piper
50 grame cascaval

MOD DE PREPARARE

Amestecam carnea tocata cu piperul, boiaua si jumatate de morcov razuit iar cealalta jumatate de morcov o fierbem.


Punem amestecul pe o folie alimentara si o aplatizam uniform intr-o forma patrata.

Oparim spanacul, il tocam marunt si il amestecam cu usturoiul razuit si cu piperul.
Il punem peste carnea tocata, la fel si jumatate de morcov fiert si deasupra presaram cascavalul ras.


Rulam folia pana ce se formeaza o rulada pe care o lasam la frigider pentru 30 minute.

Scoatem de la frigider, indepartam folia de plastic si punem rulada in tava pe hartie de copt unsa cu ulei de masline, piper si boia dulce.


Bagam rulada la cuptor la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ o ora (la jumatatea timpului intoarcem rulada si scurgem excesul de zeama lasat de carne).

Merge de minune cu cartofi la cuptor! Pofta mare!