INGREDIENTE

pulpa de curcan
ciuperci
ardei kapia copt
urzici
smantana
usturoi
piper
boia dulce

MOD DE PREPARARE

Am dezosat pulpele de curcan si am tocat la masina carnea; am condimentat cu piper si boia. Separat am înăbușit ciuperci in zeama proprie. Am curatat de coaja si seminte ardeiul kapia copt.

Am puns pe masa o bucata de hârtie de copt, iar peste ea am intins carnea, strat cu o grosime de 1-1,5cm, apoi un strat de ciuperci si ardeiul kapia. Am rulat, am învelit in foaie de copt si am legat cu ața. Am învelit in alta foaie de copt uda. Am pus la cuptor in vas cu putina apa si din cand in cand am udat foaia de copt.

Cuptor pe gaz, treapta 1/8. Aproximativ 2h.

Am servit cu piure de urzici: urzici fierte si maruntite la blender, amestecate cu smantana si usturoi crud.