INGREDIENTE

6 oua
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
5 linguri faina
2 linguri carob
250g mascarpone
200g visine congelate
1 lingura zeama de lamaie

MOD DE PREPARARE

Am separat albușurile de gălbenușuri.

Pe cele dintâi le-am batut spuma cu zeama de lamaie si o lingurita de zahar. Am adaugat apoi gălbenușurile, faina si carobul.

Am întins compoziția uniform pe hârtie de copt, in tava mare.


Am copt la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25 minute, pana trece testul cu scobitoarea.

Intre timp am pus vișinele fara sâmburi, împreuna cu zaharul ramas intr-un vas pe foc si le-am lasat pentru 10 minute, pana a scazut zeama.

Am scos rulada si am rulat-o usor cu hartia de copt. Am lasat cateva minute sa se raceasca asa.

Am derulat si am intins mascarpone pe blat, apoi am presarat visine si am rulat din nou dar de data aceasta fara hartie de copt.

Am bagat la frigider pentru o ora apoi am feliat.

Pofta mare!