INGREDIENTE
Pentru aluat:
200g făină
125 g unt 82%
1 ou

Pentru sos:
220 g smântână,
220 g lapte 3,5%
2 ouă

Pentru umplutura:
piept de pui fiert
ardei capia,
verdeață
1 ceapă roșie mica
brânzică de casă


MOD DE PREPARARE
Am amestecat oul, faina si untul în robotul de bucătărie, apoi am frământat aluatul cu mâna. După ce am „nimicit” petele de unt, am dat aluatul la rece cca o oră.
Am întins aluatul cât m-am priceput de subțire, am decupat forme cu gura unui borcan (forma trebuie să fie mai mărișoară decât cea din tavă). Le-am așezat în tava unsă în prealabil, apoi am băgat pentru 15 minute la congelator . Am încins cuptorul la 180°, am umplut quiche-urile cu ingredientele tocate și am acoperit cu sos.
Le-am dat la cuptor 20 minute.
E un preparat putin migalos, dar rezultatul…nebunie curată! Sa aveti pofta!

Alte precizari
Am folosit o tava de briose, puteti folosi de asemenea o tava de tarta pentru a face un singur quiche (economisiti si timp in felul asta) .
Puteti folosi orice ingrediente va plac/aveti prin frigider pentru umplutura.