INGREDIENTE

Pentru PULPE
2 pulpe inferioare
condimente la alegere
putin ulei

Pentru SOS
1 lingura unt
zeama de la 1/2 de portocala
cateva felii de portocala tăiate fara membrana
cateva felii de gutuie coapte in cuptor pana devin moi

Pentru COUSCOUS
2 linguri cu varf de couscous
apa fierbinte cat sa treacă cu un deget peste couscous
verdeata

MOD DE PREPARARE:


PULPELE le-am pus intr-un vas de yena, am stropit cu ulei, am pus putin cimbru si boia dulce,putina apa, am pus capacul si am băgat la cuptor pana s-au pătruns bine.

SOSUL l-am facut asa:
Am pus intr-o crăticioară untul, zeama de portocala si feliile coapte de gutuie. Am lasat putin, apoi am adăugat si feliile de portocala. Am mai lasat maxim 1 minut si am stins focul.

COUSCOUS-ul l-am facut asa:
Am pus doua linguri de couscous intr-un castron, am pus apa fierbinte cat sa treacă cu un deget peste couscous, am pus verdeata si am pus o farfurie peste castron. Am lasat cam 15 minute sa se umfle. Devine pufos si puteți sa-l aromatizati cu ce doriti ( zeama de Lime sau de portocala, menta tocata etc). Eu l-am lasat simplu pentru ca sosul este destul de aromat.
Am asamblat pe farfurie couscous si o pulpa de pui , am pus cateva felii de fructe si bineînțeles putin din sosul dulce-acrișor.

Pofta buna!