Ce spuneti de un pui absolut delicios cu dovleac si portocala? Il gatim astazi impreuna?

O reteta noua dar simplu de preparat in care am folosit desigur Poulet jaune Fermier d’Auvergne pentru gustul sau extraordinar si inconfundabil de pui de tara!

De asemenea si o alegere foarte sanatoasa!

INGREDIENTE

1 Poulet Jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia
1 dovleac placintar mai mic
Sucul de la o portocala
50g unt
Piper

MOD DE PREPARARE

Puiul decongelat in prealabil in frigider il transam si scoatem pulpele pe care le taiem in doua si aripile.

Curatam dovleacul si il taiem cubulete.

Intr-o craticioara punem sucul de la portocala si untul. Lasam la foc mic pana se topeste untul.

Pregatim un vas de yena mai mare in care punem cubuletele de dovleac. Deasupra turnam ¾ din sucul de portocala cu unt si amestecam usor.

Peste cubuletele de dovleac punem bucatile de pui si turnam peste ele restul de sos ramas.

Presaram piper daca dorim si bagam la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru o ora.

Pofta mare!

Recomand puii Poulet jaune de la Edenia pentru ca sunt crescuti cu alimentatie 100% vegetala in mod traditional liber si fara tratatmente cu antibiotice.
Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma si saraca in grasimi.

Sunt pui care au fost crescuti in Franta si a caror calitate superioara este atestata prin certificarea Label Rouge.

Va invit cu drag sa folositi cu toata increderea puii Poulet Jaune in preparatele Flaveur!