INGREDIENTE

Blat 1:
400 ml lapte
1 varf cutit seminte vanilie (sau pudra vanilie)
3-4 linguri gris
3 linguri fulgi cocos

Blat 2:
400ml lapte
1 lingura zahar brut
3-4linguri gris
1lingura rasa carob

MOD DE PREPARARE


Blat 1
Am pus laptele pe foc impreuna cu semintele de vanilie. Cand a fiert am adaugat grisul si am amestecat pana s-a ingrosat. Am oprit focul si am adaugat fulgii de cocos. Am lasat 5 minute la racit, apoi am turnat compozitia in tava (mica25cm) si am nivelat.

Blat 2
In alt vas am pus la fiert laptele, zaharul, carobul si am amestecat bine cu un tel. Cand a inceput sa fiarba am adaugat grisul, apoi am amestecat pana s-a ingrosat. Am lasat compozitia la racit 3 minute. Am turnat peste blatul1 aflat in tava si am nivelat din nou. Am decorat cu fulgi de cocos si fructe.

Pofta buna!