INGREDIENTE

1 banana mica si foarte coapta
1 ou
1 lingura ulei de cocos
11 linguri lapte vegetal sau de vaca
2 linguri sirop de artar (optional)
½ lingurita pudra de vanilie (optional)
7 linguri potrivite faina alba de grau
3 linguri carob
1/2 lingurita praf de copt bio

MOD DE PREPARARE

Pasati banana cu furculita.

Intr-un bol micut amestecati cu un tel oul, uleiul, laptele, siropul si vanilia.

In alt bol amestecati faina, cu carobul si praful de copt.

Varsati primul bol peste al doilea si omogenizati bine.

Ungeti vase mici ceramice cu ulei de cocos si puneti in fiecare cate 2 linguri de compozitie, apoi banana pasata si peste, restul de compozitie impartita in mod egal.

Bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 25-30 de minute. Eu am testat si cu scobitoarea.

Pofta buna!

*Prajitura iese pufoasa, ramane putin umeda la mijloc unde este banana. Se poate folosi si o singura forma mai mare.