INGREDIENTE

3 oua
6 linguri de faina
3 linguri de carob
zahar sau indulcitor dupa gusturile fiecaruia
1 varf de praf de copt
1 lingura de seminte de chia hidratate peste noapte
capsuni
frunze de menta

MOD DE PREPARARE

Prima data am spalat capsunile, le-am scos frunzulitele si le-am pus pe hartie absorbanta.
Am batut ouale spuma impreuna cu zaharul. Apoi am adaugat faina si carobul cernute, cate o lingura, pe rand.
Am adaugat si praful de copt, mixand cu viteza mica. La sfarsit am adaugat semintele de chia hidratate in apa si am amestecat incet cu o spatula.

Am tapetat cu hartie de copt tava si am pus compozitia inauntru. Am infainat varful capsunelor si le-am infipt in compozitie (compozitia trebuie sa fie mai solida, nu prea moale, pentru a sta drepte capsunele).

Am copt in cuptorul incalzit la 180 grade C aproximativ 17 min (se face testul scobitorii).

Dupa ce s-a copt, am scos tava din cuptor, am lasat-o putin sa se raceasca si am pus frunzulitele de menta in capsuni.

Asadar, am papat tot, inclusiv „frunzulitele” capsunelor.

Pofta buna!