Am tot facut MINI-GALUSTE CU PRUNE SI BISCUITI, si cum tot aveam prune dupa ce am facut MAGIUN DE PRUNE FARA ZAHAR, am zis sa fac ceva rapid si bun.

INGREDIENTE
8 linguri branza de vaci
1 lingurita rasa praf de copt
3 linguri de gris
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
3 linguri fulgi de migdale
4 prune mari sau 8 mici
putin unt pentru uns
1 lingura de ulei
1 ou


MOD DE PREPARARE
Am amestecat branza cu oul frecat cu ulei si zahar. ( pentru prima tava facuta prunele nu erau dulci, pentru a doua nu am mai pus zahar; am facut de 2 ori intr-o zi reteta, asa mult ne-a placut ).
Am incorporat apoi grisul amestecat cu praful de copt.
Spoi am feliat prunele.
Am uns un vas de yena cu unt si am turnat compozitia.
Am pus prunele si migdalele deasupra.
Am bagat la foc ( preincalzit cuptorul) pana s-a rumenit usor.
Recomand sa faceti testul cu scobitoarea.
As recomanda sa lasati putin sa se raceasca. Este foarte buna si rece.
Pofta buna!