INGREDIENTE

Ca masura am folosit un pahar
1 piersica mica
3 capsuni mici
½ pahar lapte de vaca
¼ pahar ulei de floarea soarelui
1 + ¼ pahar faina
2 oua
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
½ lingurita praf de copt bio

 

MOD DE PREPARARE


Am spalat fructele si le-am uscat cu un servetel de bucatarie.
Piersica am curatat-o de coaja. Le-am taiat in cubulete mici (dupa plac, se pot pune mai mari).
Am separat albusurile si le-am batut spuma cu zaharul. Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul, laptele si albusurile. Am adaugat treptat faina amestecata cu praful de copt si am incorporat.
Am turnat compozitia in forma de silicon si deasupra am presarat fructele.
Am bagat la cuptorul preincalzit la 180grade C pana cand se rumeneste deasupra si trece testul scobitorii.
Am lasat-o sa se raceasca in forma, apoi am scos-o din forma si am taiat-o.

Pofta buna!

loading...