INGREDIENTE

3 oua
o lingura zahar (optional)
200g iaurt natur
40g faina
2 lingurite praf de copt bio
3 pere potrivite (curatate si taiate cubulete)

MOD DE PREPARARE

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma tare.

Galbenusurile le mixam cu zaharul pana obtinem o crema asemenea unei maioneze. Apoi adaugam iaurtul, faina si praful de copt si omogenizam.

Punem si perele amestecand cu o spatula. Integram si albusurile batute spuma, amestecand cu miscari largi de sus in jos.

Punem compozitia intr-o forma rotunda de silicon, cu diamentrul de 26cm (sau tapetata cu hartie de copt) si bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumeneste bine si trece testul cu scobitoarea, aproximativ 35 de minute.

Cand o scoatem din cuptor se va lasa putin. Iese moale, insiropata de la pere si delicioasa! Pofta buna!