Am tot facut PRAJITURA NORVEGIANA de atatea ori si mereu a avut un succes nebun!
Asa ca mi-am propus sa o reinventez, astfel:

INGREDIENTE
2 nectarine mici si dulci
1/2 pastaie de vanilie
150 ml lapte
3 linguri cu varf fulgi de ovaz o rondea de cartof dulce de 2-3 cm grosime
2- 3 linguri de migdale pisate
un praf de scortisoara
putin unt pentru uns


MOD DE PREPARARE
Am fiert laptele cu vanilia si scortisoara.
In el am pus ovazul si l-am lasat la umflat ( vasul acoperit) in jur de 15 minute.
In acest timp am razuit fin nectarinele si cartoful dulce.
Le-am amestecat cu ovazul si migdalele.
Am uns un vas de yena cu unt si am turnat si nivelat compozitia.
Ies 4 portii in jur de 120-150 gr.
Am bagat la cuptorul preincalzit la foc mic pana s-a rumenit usor.
Pofta buna!

loading...