Merele sunt aparent fructe simple.
Dar daca le combini cu ingrediente corespunzatoare, mi se par deosebite, ceva ce nu trebuie sa lipseasca….toamna, in mod special!

INGREDIENTE
500 gr branza de vaci ( dulce, nesfaramicioasa)
2 oua
1 lingurita praf de copt
5 linguri de faina ( potrivite)
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
1/2 pastaie de vanilie
1/2 lingurita scortisoara
3 linguri nuca pisata
2 mere mici dulci
unt pentru uns


MOD DE PREPARARE
Am batut bine oualele si le-am amestecat pe rand cu vanilia, putina scortisoara, branza, zaharul, si mixul de faina cu praf de copt ( cernuta).
Am uns forma cu unt si am turnat compozitia.
Am feliat marul decojit si am asezat frumos feliutele.
Am presarat nuca pisata si am bagat totul la 180 gr ( preincalzit).
A stat aproxativ 50 minute.
In functie de cuptor, dupa 40 minute faceti testul cu scobitoarea.
Se poate servi atat calda ( dar nu prea iese din forma), cat si rece.
Pofta buna!